به گزارش خبرنگار مهر، اصغر حقی پور پیش از ظهر شنبه در جلسه شورای هماهنگی بازسازی عتبات عالیات لرستان در سخنانی با اشاره به جمع آوری ۱۲ میلیارد تومان نذورات نقدی و غیرنقدی مردم لرستان اظهار داشت: از این میزان ۹ میلیارد تومان نذورات نقدی بوده است.
اعزام ۲۴ کاروان تخصصی به عتبات عالیات
وی با اشاره به اهدای ۱۵ کیلوگرم طلا برای بازسازی عتبات عالیات در لرستان عنوان کرد: همچنین دو هزار و ۵۵۰ متر سنگ، ۸۰ تن کاشی، چهار هزار تن سیمان، اختصاص ۱۴۳ میلیون تومان برای ساخت درب مطهر امام موسی کاظم(ع) و ... از دیگر کمک های مردم لرستان برای بازسازی عتبات عالیات بوده است.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان همچنین از ساخت درب حرم مطهر امام حسن عسگری و همچنین درب ورودی سرداب غیبت امام زمان(عج) از طریق جمع آوری کمک های مردم لرستان خبر داد و تصریح کرد: مشارکت در احداث بیمارستان امام زین العابدین(ع)، توسعه صحن مطهر حضرت زهرا(ع) و ... نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است.
حقی پور یادآور شد: برای بازسازی عتبات عالیات از استان لرستان ۲۴ کاروان تخصصی با مجموع نیروهای ۳۱۴ نفر اعزام شده است.
هوشنگ بازوند استاندار لرستان نیز در این جلسه با اشاره به ساخت درب سرداب امام زمان(ع) در سامرا اظهار کرد: این کار علاقه میخواهد و شرکت در ساخت و کمک به عتبات همانند حضور در جبهههای جنگ تحمیلی است
وی اضافه کرد: خیلی از افراد غبطه میخوردند که چرا در هنگام جنگ حضور پیدا نداشتند و حسرت آن زمان را میخورند که حال فرصتی برای خدمت پیش آمده و اگر به موقع اقدام نکنند باز از دست خواهد رفت.
ضرورت کمک ادارات به امر بازسازی عتبات عالیات
استاندار لرستان ادامه داد: نحوه مشارکت در این طرح هم بسیار مهم است و باید به صورتی باشد که مردم رغبت به شرکت در آن را داشته باشند، برای همین به سمتی باید آن را هدایت کرد که همه میل شرکت در این کار را داشته باشند.
بازوند با بیان اینکه مناسب نیست کمکهای مردمی را صرف ساخت و سازهای فرعی و به غیر از خود حرمین کرد، گفت: ساختن اماکن دیگر ازجمله بیمارستان را خود عراق میتواند انجام دهد و در ایران نیز امامزاده هست که بخواهیم آنها را بازسازی کنیم.
وی با بیان اینکه میتوان از پتانسیل ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز استفاده کرد، گفت: البته این کار لازمه مقداری اعتبار است که باید به آن اختصاص داد و برای همین نیاز به رسیدگی دارد.
استاندار لرستان تصریح کرد: به غیر از مردم، ادارات استان نیز در این امر خداپسندانه میتوانند سهیم باشند به این نحو که هر یک از افراد با تهیه فرمی تعیین میکند که چه مقدار از حقوق وی برای این موضوع برداشت شود و البته پیشنهاد میکنیم این مقدار کمتر از ۵۰ هزار ریال نباشد.
بازوند خاطرنشان کرد: در لرستان بیش از ۴۵ هزار کارمند داریم که اگر حداقل نصف آنها در این طرح شرکت کنند رقم چشمگیری خواهد شد و البته باید روی این موضوع کار کارشناسی شود و نمیتوان در این رابطه بدون بررسیهای لازم تصمیمگیری کرد.
نظر شما